www.dustaan.com - طرز تهیه خورشت فسنجان با کوفته ریزه به سبکی خوشمزه

مواد لازم:

گردو :۲۰۰ گرم تا ۱۵۰ گرم هم میشه
گوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
دارچین :۱یا ۲قاشق چایخوری
رب انار : ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری (بستگى به ذائقه ى شما داره شیرین و ملس بودن)
نمک و زردچوبه و زعفران :به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت فسنجان :

پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، زردچوبه مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند سپس با دست کوفته های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن داغ شده سرخ نمائید و کنار بگذارید. گردوها را چرخ کنید (آسیاب کنید)درون قابلمه کمى روغن ریخته و تفت داده وقتى کمى تیره شد ۲ لیوان اب بسیار سرد بریزید (که شوک براى گردوها وارد شه و روغن بندازه)ودرش رو بسته ، پس از اینکه اب جوش امد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت گردوها با اب بجوشند و کاملا به روغن بیافتند. پس از پختن گردوها باید رب انار و دو قاشق چایخوری دارچین و زعفران اضافه کنید ( رنگ تیره خورشت از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای طعم ترش و ملس کاربرد دارد ) ، شکر و کمی نمک اضافه کنید سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم نمائید. گوشت های قلقلی که از قبل اماده کرده بودید به خورشت اضافه کنید و حدود ۱ ساعت دیگر بگذارید گوشت های قلقلی درون فسنجان با حرارت کم بجوشند ، پس از این مدت فسنجان آماده سرو میباشد.
مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد ؛ فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

طرز تهیه آش جو به سبکی خوشمزه و سنتی

طرز تهیه خورشت فسنجان با کوفته ریزه

فسنجان ,روغن ,، ,انار ,خورشت ,گردوها ,کنید و ,پس از ,رب انار ,اضافه کنید ,و ملس ,تهیه خورشت فسنجان

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یادداشتهای زهرا قربانی آبان من Psychology student روزنوشت های یک مادر خانه دار کارمند آموزش رانندگی|آموزش امتحان افسر مجله زیباترین مقالات دنیا متادون Knowing Islam بلاگ ویپ ایران